Vendégváró töltött zsemle
4 fő részére
Nehézség:
kezdőknek
hozzávalók
- 4 db zsömle
- 20 dkg sonka
- 20 dkg reszelt sajt
- 1 evőkanál mustár
- 4 evőkanál tejszín
- 4 db főtt tojás
- só
- bors
- szerecsendió
Elkészítés
A sonkát ledarálom és összekeverem a reszelt sajttal, mustárral és a tejszínnel. Ízlés szerint fűszerezem, majd belekeverem az apróra kockázott főtt tojásokat. A zsemle tetejét levágom, a belsejét kiszedem, majd beletöltöm a sonkás krémet. Ízlés szerint még szórhatunk rá reszelt sajtot. Forró sütőben 8-10 perc alatt ropogósra sütöm.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.